0418-631 847
C&E Uitzendbureau: Geknipt voor de baan

C&E Uitzendbureau

Geknipt voor de baan

Als C&E Uitzendbureau streven wij ernaar om een stabiele basis te vormen voor zowel onze werknemers als de bedrijven waar de werknemers geplaatst worden.

Dit betekent dat beide partijen zich geen zorgen hoeven te maken over arbeidsvoorwaarden en andere bureaucratie - dat is ons werk.

Over ons
C&E is ontstaan uit de noodzaak om vooral Poolse werknemers kennis te laten maken met Nederlandse bedrijven. C&E werd geïntroduceerd gebaseerd op de wens om diversiteit toe te voegen aan het typen medewerkers die we te bieden hebben en om onze diensten uit te breiden naar bedrijven.

Terwijl de meeste werknemers van C&E werken volgens de regels en de voordelen van de onderneming waar zij zijn ingehuurd, voor C&E gebruiken we de Nederlandse NBBU CAO.
                          
Afhankelijk van uw wensen kunt u dus terecht bij C&E
Uitzendbureau, wetende dat de kwaliteit in beide gevallen even hoog is.

Wij gaan nergens heen

Juist ons diverse aanbod en ervaring zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. U bent daarom vrij om eerst één of enkele werknemers aan te nemen, om dit aantal vervolgens aan te vullen wanneer u tevreden bent over onze samenwerking.

Kies voor een betrouwbare en vaste oplossing

Lees op de homepage in welke gevallen een uitzendbureau voor u de geschikte oplossing kan zijn, of neem contact met ons op zodat we u persoonlijk advies kunnen geven.
Geinteresseerd? Neem contact op